Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Doppelherz

2021. 03. 22. 00:00:00 Legjobbaru.hu
Doppelherz

 

Doppelherz több mint 100 éves történelemmel rendelkezik. A cég története 1897-ben kezdődött egy kis gyógyszergyárban, Hamburgban.

Alfred Queisser gyógyszerész elsőként különböző krémeket, folyékony szappant és fogkrémet gyártott. A nehéz körülmények ellenére Queissernek sikerült folyamatosan bővítenie a céget. 

 

Josef Peter Hennes  vegyész fektette le a mai Queisser Pharma második alapkövét. 1919-ben fejlesztette ki a mai Doppelherz® Energetizáló ivóampulla eredeti receptjét gyógynövényekből és más természetes összetevőkből. Az ivóampullát az általa alapított, Doppelherz-nek keresztelt cég gyártotta és forgalmazta nagy sikerrel.

Végül a két vállalat összeolvadt a Queisser Pharma formájában. 

A céget modern, ugyanakkor hagyományőrző módon vezetik. A modern és innovatív egészségügyi termékeket rendszeresen megalapozott tapasztalatok és szakértelem alapján hozzák létre. 

 

Az egészségmegőrzéssel kapcsolatos termékek felé irányuló igény az évtizedek folyamán évről évre nő. A gyár kapacitását folyamatosan növeli és kínálatát a kereslethez igazítja.

 

Az egészségügyi piac folyamatosan átalakulóban van. A várható élettartam és az egészségtudatosság generációról generációra emelkedik. Napjainkban az emberek idősebb életkorban is törekszenek az aktív életmódra, egészségük megőrzésére, karbantartására, illetve próbálnak a társadalmi életben is tevékenyek maradni. Megnőtt az érdeklődés az öngyógyítás iránt.

 

Doppelherz termékek

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Gyártók
Olcsóbbat.hu